Seznam blogů

čtvrtek 9. září 2010

Špagety s tuňákovou omáčkou



- špagety, 2 konzervy kvalitního tuňáka v oleji, 1 cibule, 3 stroužky česneku rozetřené se solí, 1 rajský protlak, cca 250ml kečupu (nejlépe domácího), olivy -množství dle chuti, nakrájené na kolečka, olej, čerstvá bazalka, parmazán na posypání
Špagety uvaříme dle návodu. Na lžíci oleje zesklovatíme cibulku, přidáme vidličkou rozmačkaného tuňáka, osmahneme, ochutíme česnekem se solí, krátce podusíme, přidáme protlak, kečup a prohřejeme, nakonec vmícháme olivy a dochutíme (sůl, koření na těstoviny). Na talíř dáme špagety, omáčku, posypeme parmazánem a zdobíme bazalkou

Žádné komentáře:

Okomentovat