Seznam blogů
středa 15. prosince 2010
Zelné třepáky
...malá chuťovka třeba k pivu:-)
- 1 střední sklenice kysaného bílého zelí, 2-3 hrsti škvarků, 2 vejce,sůl, kmín a hladká mouka
Ze zelí vymačkáme vodu a překrájíme na menší kousky, dáme do mísy, přidáme nakrájené škvarky, vejce, mírně osolíme a přidáme kmín, potom přisypáváme hladkou mouku, aby se všechny suroviny spojily a vzniklo řidší těstíčko. 2 polévkovými lžícemi tvoříme na plech vyložený pečícím papírem menší placičky a pečeme dozlatova při 180st.
Tip - můžeme přidat uzené nebo šunku, potom ale opatrně se solí!
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat